Hoe het werkt

Wie wij zijn

Welkom bij Thenergy BV, een internationale handelsonderneming met wortels in de agrarische industrie, gericht op industrieën buiten de feed- en foodmarkt. Wij leveren grondstoffen en restproducten aan o.a. de mest- en biogasindustrie. Naast onze wereldwijde handelsactiviteiten binnen dit bereik, leveren wij alle gerelateerde logistieke diensten. Thenergy maakt deel uit van de Duitse BayWa Group.
Maatwerk in logistiek

Wij beheren vrijwel alle logistieke processen, zodat onze leveranciers en afnemers niets hoeven te doen. Wij zorgen ervoor dat de producten op de plek komen waar u dat wilt. Met zorg en op tijd!

100% Onafhankelijke Supply Chains

Wij werken samen met onze partners om een zo efficiënt en duurzaam mogelijke keten te creëren. Veel aandacht wordt besteed aan correcte documentatie van de productstromen om te verzekeren dat alles volgens de lokale en internationale wetgeving gebeurt. Wij werken ook continue aan de ontwikkeling van nieuwe markten.

Duurzaamheid

Duurzaam werken betekent dat we ons zoveel mogelijk inzetten voor het hergebruiken van grondstoffen. Zodat we de grondstoffen en bijproducten zo optimaal mogelijk gebruiken.

het hart van ons bestaan

Producten

We hebben een breed scala aan landbouwproducten uit verschillende sectoren in onze portefeuille, die we leveren aan diverse industrieën buiten de levensmiddelen- en diervoederindustrie. Thenergy beschikt over een goed netwerk via haar langdurige relaties en het netwerk binnen en gerelateerd aan de BayWa Group, waar Thenergy deel van uitmaakt.

Thenergy beschikt over alle vereiste certificaten om producten die volgens de Europese wetgeving niet geschikt zijn voor levensmiddelen of diervoeders te verhandelen en logistiek te organiseren.
null

Granen

Maïs, spelt, tarwe & gerst

null

Schade

Alle soorten droge, natte, vloeibare en beschadigde landbouwproducten

null

Vloeistoffen

Glycerine, oliën & melasse

null

Bijproducten

Bijproducten van o.a. granen en oliehoudende zaden

samenwerken

Supply Chain Partner

Wij beheren vrijwel alle logistieke processen, zodat onze leveranciers en afnemers niets hoeven te doen. Wij zorgen ervoor dat de producten op de plek komen waar u dat wilt; met zorg en op tijd!

Samen met onze relaties werken wij aan de meest efficiënte en duurzame supply chains waarbij voedselveiligheid een belangrijk gegeven is. Daarnaast creëren wij voortdurend nieuwe markten. Daarin zijn we innovatief en vindingrijk. Onze niche is uw voordeel!

wereldwijde impact

Duurzaam werken

Kwaliteit en voedselveiligheid staan voor ons voorop. Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaam werken.

Duurzaam werken betekent voor ons niet alleen dat wij onze verantwoordelijkheid nemen om duurzame grondstoffen te garanderen.
Wij verwachten ook van onze partners in de supply chain dat zij duurzaam werken. Zo zorgen wij er met elkaar voor dat onze klanten grondstoffen krijgen die zijn geproduceerd onder ecologisch en sociaal verantwoorde omstandigheden. Een gezond evenwicht tussen
people, planet en profit is onmisbaar voor een duurzame toekomst. Daar werken wij voortdurend aan. 

null

null

null

null